Agenda

Het hormooncentrum geeft met enige regelmaat on- en offline events. Dit kunnen webinars over hormonen en celgezondheid zijn of over een cursus/opleiding die bijdraagt aan het verbeteren van menstruatie gerelateerde klachten. Hieronder tref je de linken aan om je op te geven voor deze gratis webinars.

Webinars

2022

- Opleiding De Vrouw - De Cyclus

Geschikt voor elke vrouw

 aanmelden webinar klik hier

- Hormonen en celgezondheid

aanmelden klik hier

Image by Antonino Visalli

Events

Opleiding De vrouw - De cyclus

 

Enorm veel vrouwen hebben maandelijks onnodig (veel) last van hun menstruatiecyclus. Of het nu gaat om buikpijn, acné, hoofdpijn, PMS, humeurschommelingen, gewichtstoename of opvliegers. Zowel vrouwen als mannen denken dat deze klachten heel normaal zijn om te ervaren. Toch is dit alles behalve zo. Sterker nog. Het is erg onnatuurlijk.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat veel vrouwen weinig tot geen kennis hebben de menstruatiecyclus. Laat staan over hun eigen cyclus. Daarnaast blijkt ook uit onderzoek dat ruim 90% van de vrouwen eigenlijk maar een ding willen tijdens de zwaarste dag(en) van haar cyclus. Namelijk........

 

RUST! 

Maar hoe neem je nu rust in deze hectische maatschappij waar alles "instant" moet gebeuren en vrouwen meer voor wonder woman moeten spelen i.p.v. gewoon te zijn? Hoe kun je als vrouw nu een optimale balans vinden tussen werk en privé? Hoe kun je als vrouw grip krijgen op je eigen cyclus om zo minder klachten te ervaren? Hoe kun je jouw cyclus op een natuurlijke manier voor jou laten werken. En last but not least. Hoe kun je je cyclus gebruiken als leidraad om meer polariteit, een hoger libido en een vervulde kinderwens te krijgen?

Deze opleiding geeft antwoord op al deze vragen. 

Wil jij meer grip op jouw cyclus krijgen? Dan is deze opleiding voor jou.

Start: Dagelijks

Waar: Online leeromgeving + 3 consulten bij Hormooncentrum

Tijd: Minimaal 68 dagen maximaal 6 maanden

Kosten: €499,- (tijdelijke actie incl. 3 consulten met onderzoeken)

On- en offline programma waarbij je in je eigen tijd en tempo deze opleiding kan volgen.

 

Zie voor meer info: 

INFO: de-vrouw-de-cyclus