top of page
Image by Jeremy Thomas

Deze consulten helpen jou in balans te komen

Welk consult sluit aan bij jouw behoeften?

Nu je weet dat jouw hormonen een enorm effect op jouw geluk hebben, wil je in actie komen. Je bent klaar om die energie weer te voelen! Maar waar moet je beginnen? Bij het Hormooncentrum hebben we 3 consulten voor je klaar staan die jou helpen je hormonen weer in balans te brengen.


Ondervind welke het beste bij jou past!

1 Basis conslt

Basis consult

Arts die een Vorm

Basis consult

€95,- incl. BTW

Besluit je tijdens het basis consult om door te gaan naar een van onze pakketten dan wordt het basis consult bedrag in mindering gebracht.

Tijdens deze 60 minuten durende sessie keren we je helemaal binnenste buiten. Dat klinkt misschien enger dan dat het is… Maar we nemen onze taak om jou te helpen heel serieus. 

 

We pluizen jouw persoonlijke situatie uit en ontdekken wat er op het gebied van gezondheid nog te behalen valt. Dit doen we aan de hand van een speciaal anamnese document dat je 24 uur voor het consult hebt ingevuld. 

 

Daarnaast luisteren we nauwlettend naar jouw klachten maar vooral ook naar jouw wensen. Waar wil jij in de toekomst geen last meer van hebben? En hoe voel jij je dan? Aan het einde van dit consult krijg je een voedingsstoffen en leefstijl plan op maat mee. Hierdoor is het voor jou een eitje om de eerste stap naar een gelukkiger leven te zetten.

 

Stop met uitstellen en kom in beweging!

Meten = Weten pakket

We starten met een uitgebreide anamnese afname. Hierin bekijken we je algehele leefstijl en gezondheid, stressniveau, darmflora, voedingspatroon, je klachten, medische geschiedenis en medicijngebruik. We hebben hier een speciaal anamnese document voor gemaakt dat je uiterlijk 24 uur van te voren aanlevert.

Consult 1

Allereerst bespreken we de anamnese uitkomsten met je. Vervolgens gaan we een hoop testen! We beginnen bij je vetzuren bloedtest die we afnemen via een vingerprik. Verder meten we met een klein apparaatje je stress levels en bloedvaten. En via je speeksel testen we je nitric oxide. Dit is één van de belangrijkste moleculen in het menselijk lichaam die de gezondheid van je bloedvaten ondersteunt.

 

Ook maken we gelijk een voedingsstoffen plan op maat. Want: geen tijd te verspillen! Je wilt immers direct aan de slag. Daarnaast doen we de Feel Good test. Hierin kijken we aan welke neurotransmitters jij een tekort hebt. Dit zijn namelijk de “Feel Good stofjes”. Heel belangrijk dus! Het fijne is dat jij deze test online kan doen waarna wij aan de slag gaan met jouw resultaten.

Meten = Weten pakket

Consult 2

De uitslag van je bloedtest en Feel Good test zijn binnen! Ook weten we inmiddels meer over de resultaten van je bloedtest. Wat betekent dit voor je gezondheid en wat kunnen we aanpassen? We bespreken het samen en bekijken hoe het gaat met je voedingsstoffen en leefstijl veranderingen. Kunnen we nog iets voor je doen?

Bloedprikken_hormooncentrum.jpg

Consult 3

Dit is hét moment om even stil te staan. Hoe gaat het met je? Waar voel je al verbeteringen en waar kunnen we nog wat sleutelen? We nemen uitgebreid de tijd om naar je te luisteren en aanpassingen door te voeren. Na dit consult weet je precies waar je nog even aan moet trekken.

Consult 4

Je bent er: het laatste consult! Hoog tijd om de feiten op een rijtje te zetten. Welke veranderingen neem je waar? En misschien nog wel belangrijker: wat zou je nog meer willen ontwikkelen? Samen met jou bespreken we welke stappen je nu het beste kan zetten om dit positieve gevoel vast te houden of beter: nóg meer te laten groeien!

Klaar om te weten hoe het er met jouw gezondheid voor staat?

Meten = Weten pakket 

€499,- incl. BTW*

Wij adviseren je om na het vierde consulten door te gaan met het vervolgtraject waarbij voeding en leefstijl centraal staan. Veranderingen gaan immers niet vanzelf en een stok achter de deur kan daarbij helpen. Voor dit vervolgtraject betaal je €399,- incl. BTW extra. Jouw therapeut zal hier tijdens het laatste consult meer over vertellen.

 

*Kosten à €349,- die tijdens het eerste consult worden gemaakt, worden altijd bij je in rekening gebracht. Er is geen restitutie mogelijk op consulten en/of testen die niet afgenomen dan wel niet nagekomen zijn.

Optimaal traject met BONUS

Duik je liever gelijk in het diepe door alles in één keer aan te pakken? Dan is dit pakket wat voor jou! In dit pakket begeleiden we je zowel geestelijk als lichamelijk door het Meten = Weten pakket uit te breiden met een stuk gezondheid en leefstijl.

 

Maar liefst 8 consulten lang wordt jij optimaal begeleid voor een optimaal resultaat! Niet geheel toevallig heeft deze lange periode het lichaam nodig om zichzelf te vernieuwen en te verbeteren. Na deze 8 consulten ben jij dus letterlijk en figuurlijk een ander mens!

Optimaal taject
Leefstijlcounseling

Zo krijg je het volgende aangeboden:

2x uitgebreide anamnese afname (1e en 5e consult) 

2x vetzuren bloedtest via vingerprik (1e en 5e consult) 

2x stresstest (1e en 5e consult) 

2x bloedvaten test (1e en 5e consult) 

2x nitric oxide speekseltest (1e en 5e consult) 

2x Feel Good test (2e en 6e consult) 

Bloeddruk meting (5e consult) 

Wegen/meten (5e consult) 

BMI bepaling (5e consult) 

Online voedingsplan voor 3 maanden 

Advies inname voedingsstoffen

Advies voeding

Daar bovenop geven we je ook een extra bonus! ​

Je krijgt namelijk een

 

GRATIS HbA1C bloedtest

t.w.v. €125,- van ons cadeau.

 

Dankzij deze test kunnen we bijvoorbeeld achterhalen wat je lange termijn bloedsuikerspiegel is en kunnen we een nauwkeurige risicobeoordeling voor diabetes type 2 vaststellen.

Zo… Dat is nogal wat! Gelukkig hebben we 8 consulten om deze flinke lijst uit te voeren. Ben jij klaar om de transformatie aan te gaan?

Optimaal traject met BONUS

€898,- incl. BTW** in 1 termijn

 

€124,- incl. BTW** in 8 termijnen

**Kosten à €349,- die tijdens het eerste consult worden gemaakt, worden altijd bij je in rekening gebracht. Er is geen restitutie mogelijk op consulten die niet afgenomen dan wel niet nagekomen zijn.

bottom of page