m/v BASIS consult

Het m/v BASIS consult is voor iedereen die echt wil weten waar hij/zij staat qua gezondheid en hoe hem/haar hormonen mogelijk invloed hebben op zijn/haar algehele gemoedstoestand en gezondheid. Daarnaast is dit consult voor iedereen die wil dat er nu eens ECHT geluisterd wordt.

Uitgebreide anamnese

 

Om er achter te komen wat je exacte hulpvraag is en welke klachten jou nu echt parten spelen, beginnen we eerst met het invullen van een uitgebreid anamnese formulier. Dit formulier ontvang je per e-mail van ons zodra je het basis consult definitief hebt geboekt.
In het anamnese formulier stellen we heel veel vragen over tal van zaken die belangrijk zijn om een goed beeld te krijgen over jouw:
- Algehele leefstijl

- Stressniveau

- Algehele gezondheid

- Darmflora

- Voedingspatroon

- Al jouw klachten

- Medische geschiedenis

- Medicijn gebruik

Het is de bedoeling dat je dit formulier uiterlijk 24 uur voor aanvang van het consult volledig online invult. Op deze manier kunnen we je hulpvraag en klachten voor aanvang van het consult al bestuderen. en blijft er tijdens het consult veel tijd over om jou alle aandacht te geven die jij verdient.

Uitleg over waar jouw klachten vandaan komen en wat je er aan kunt doen

 

Het consult duurt bij ons 90 minuten. Die tijd gebruiken we om goed naar je te luisteren en om jou te kunnen voorzien van gedegen informatie. Informatie over hoe jouw lichaam en interne systemen functioneren bijvoorbeeld. Of waar hormonen worden aangemaakt in het lichaam en wat ze behoren te doen. Ook kunnen brandende vragen onderbouwend beantwoordt worden. Vragen zoals; "Waarom jij soms extreem emotioneel kan voelen en reageren". Of "Waarom ervaar jij zoveel vermoeidheid?" En de belangrijkste vraag; "Wat kun je doen om klachten te verminderen?".

Advies op maat

Iedereen is anders en iedereen heeft een andere hulpvraag en of behoeftes. Daarom geven wij een advies op maat.

De adviezen die wij tijdens het consult geven omvatten:

Voedingsadvies

- Leefstijl advies

- Advies om verdere onderzoeken te doen

- Hormonaal advies

- Advies om een specialist te raadplegen ja/nee

Door gedegen informatie met jou te delen en uit te leggen waar jouw klachten in de kern vandaan komen, kun je als mens na dit Basis consult een weloverwogen keuze maken om:

A: bepaalde vervolg onderzoeken te laten verrichten

B: een traject met ons te doorlopen om zo jouw klachten te verminderen en weer helemaal in balans te komen.

 

De kosten voor dit uitgebreide basis consult bedragen €95,- incl. btw

 

Boeken kan via de onderstaande knop.

Arts die een Vorm

m/v OPTIMAAL Traject
celgezondheid bloedonderzoek + stresstest + gelukshormonentest + bloedvaten gezondheidsonderzoek (NO meting)

Het lichaam bestaat uit miljoenen cellen. En al deze cellen hebben de taak om jouw lichaam optimaal te laten functioneren. Taken als het aanmaken van jouw hormonen, de taak om jou te beschermen tegen ziektes en de taak om je energie te geven. De cellen in je lichaam gezond houden is daarom erg belangrijk. 

Echter door onze drukke maatschappij en vaak een minder optimale voedingsstijl, wordt ons lichaam en geest dagelijks behoorlijk op de proef gesteld. 

1 dag stress en minder gezond eten is niet zo erg maar als dat een langer tijd gebeurd dan gaan we dat wel merken in onze aderen, ons humeur en ons geluksgevoel.

Want wist je dat 90% van onze gelukshormonen in onze darmen worden aangemaakt?

Je kan je dan wel voorstellen dat je niet alleen je cellen gezond moet houden maar ook je darmen voor de aanmaak van je gelukshormonen en voor het goed op kunnen nemen van je dagelijkse vitaminen en mineralen.

 

Dit optimaal consult is voor iedereen die in de basis wil WETEN:

 • hoe gezond jouw cellen zijn

 • waar de oorzaak ligt van jouw klachten

 • of je aderen nog open zijn

 • of jouw darmen optimaal functioneren

 • of jouw gelukshormonen voldoende worden aangemaakt

 • wat jij kan doen om weer in balans te komen

 

Daarnaast is dit een consult waarin wij jou als mens goed en persoonlijk begeleiden voor een optimaal eind resultaat. Het resultaat om jou weer volledig in de balans te krijgen. Het liefst zonder klachten en met een goed gemutst humeur.

 

 

Wat houdt dit consult precies in?

Dit consult is in 9 stappen opgebouwd. Dit doen we omdat het voor de meeste mensen onmogelijk is om veranderingen in voeding en leefstijl in een keer aan te pakken en door te voeren. Daarnaast heeft het lichaam op celniveau gemiddeld 8 maanden nodig om zichzelf volledig te vernieuwen en te verbeteren. Hierdoor is het eigenlijk logisch om een traject van 8 maanden aan te bieden wil je een optimale gezondheid nastreven.

Door jou 8 maanden lang stap voor stap lichamelijk en geestelijk goed te begeleiden en te voorzien van de juiste adviezen op maat, is de kans heel groot dat jij na 8 maanden weer helemaal in balans bent en een stuk lekkerder voelt dan dat je nu bent.

 

De stappen op volgorde uitgelegd

Je kan dit consult online boeken via de onderstaande knop. Je hebt daarbij de keuze om het aankoopbedrag in een keer (€399,-) of het in 3 termijnen (143,- p/m) te voldoen

Nadat je definitief een eerste consult geboekt hebt, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar een zogenaamd anamnese formulier. In dit formulier stellen we je vragen over tal van zaken die belangrijk zijn om een goed beeld te krijgen over jouw:

 

 • Algehele leefstijl

 • Stressniveau

 • Algehele gezondheid

 • Darmflora 

 • Voedingspatroon

Het is de bedoeling dat je dit formulier 24 uur voor aanvang van het consult volledig online ingevuld. Op deze manier kunnen we tijdens het eerste consult alle aandacht aan jou geven, je voorzien van gedegen advies over leefstijl, voeding en je gelukshormonen. Daarnaast houden we ook nog voldoende tijd over om:

• een vetzuren bloedtest bij je af te nemen (d.m.v. een vingerprik)

• een stressbestendigheidstest (d.m.v. een klein apparaatje)

• een test om je aderen door te meten (d.m.v een z.g.n. NO test)

NO straat voor Nitric oxide. 

Wist je dat Nitric Oxide één van de belangrijkste moleculen in het menselijk lichaam is en de gezondheid van je bloedvaten ondersteunt? Dit molecuul wordt wereldwijd door deskundigen hét natuurlijke wondermiddel genoemd om gezond te blijven. Tijdens de NO test meten we hoeveel van dit molecuul jij in jouw lichaam hebt. 

Aan de hand van de uitslagen die tijdens het 1e consult bekend zijn, zetten we het traject verder in gang door te starten met een op jouw gemaakt voedingsstoffen adviesplan zodat we vanuit de basis kunnen gaan werken om je lichaam weer volledig in balans te brengen en of klachten te verminderen.

4 weken na het eerste consult bespreken we tijdens een 2e consult

jouw bloeduitslagen. We leggen daarnaast ook uit wat het betekend voor jouw algehele gezondheid en wat we daar aan kunnen doen in de komende maanden van het traject.

Om je verder te ondersteunen geven we nog aanvullend voedings-, en leefstijl advies als dat nodig is.

De gelukshormonentest (wat onderzoekt of je te korten aan bepaalde neurotransmitters (ook wel gelukshormonen genoemd) hebt, krijg je op het einde van het 2e consult via een link per e-mail thuisgestuurd. Het is de bedoeling dat je de test thuis invult.

 

Tijdens het 3e consult bespreken we de uitslagen van de gelukshormonen test en evalueren we hoe het met je gaat tot dus ver.

Het 4e consult omvat een persoonlijk contact moment waarin we jouw status monitoren en polsen hoe het met je gaat. Als er bij gestuurd met worden dan doen we dat.

Het 5e consult omvat een herhaling van de vetzuren bloedtest. Je bent nu halverwege het traject en daarom is het goed om te controleren hoe het op celniveau al met je gaat. Wat is er al verbeterd? Door hier antwoord op te krijgen weten we of we de goede weg zijn ingeslagen, het behandelplan ook daadwerkelijk werkt voor jou en of we het doel om na 8 maanden weer in balans te zijn, gaan halen. Meten = Weten

Extra kosten: € 99,-

Tijdens het 6e consult bespreken we de bloeduitslagen en vergelijken we de test met de eerste bloedtest uitslag. Vanaf dit stadium ben je echt energieker en voel je je al veel beter dan voorheen. Veel cliënten zijn nu vanuit zichzelf gemotiveerd om eventueel ook iets aan gewichtsbeheersing te doen. Als jij dat ook wil dan gaan we dat vanaf nu bewust meepakken in het traject. Je krijgt uitleg over voeding, wat bij je past, wat je nodig hebt en hoe je dat in het dagelijks leven makkelijk in je eigen voeding/leefstijl toe kan passen. Uitbreiding of aanpassing van het plan is dan wat we gaan doen. Alles in het belang van jouw gezondheid en je wensen.

Het 7e consult omvat een persoonlijk contact moment waarin we jouw status monitoren en polsen hoe het met je gaat. Als er bij gestuurd met worden dan doen we dat.

Tijdens het 8e consult doen we een laatste vetzuren bloedtest, No test en we sturen nogmaals de gelukshormonentest naar je toe. We gaan nu de balans opmaken.

Extra kosten: € 99,-

Het 9e consult bespreken of we het doel of de doelen hebben behaald. We leggen de drie bloeduitslagen naast elkaar en zien dan duidelijk welke verbeteringen zijn opgetreden. Ook bespreken we hoe jij het traject hebt ervaren en hoe jij je voelt.

Dan blikken we vooruit. Mogelijk wens je onder behandeling te blijven met een onderhoudstraject om zo te blijven waar je bent in je gezondheid. Het kan ook zijn dat je nog verder wil werken aan je leefstijl, voeding, gewichtbeheersing, leren omgaan met stress enz. Kortom. We maken de balans op en bepalen opnieuw wat je toekomstige doelen zijn. Met of zonder onze hulp ;).

 

Samengevat ontvang je binnen dit traject een:

 • Zeer uitgebreide anamnese

 • 9 consulten

 • 1 vetzuren bloedonderzoek (optioneel 2 extra na bijbetaling)

 • 2 NO-onderzoeken voor je aderen

 • 2 Stresstesten

 • 2 Gelukshormonen testen 

 • Zeer uitgebreiden leefstijl adviezen

 • Voedingsstoffen advies

 • Voedingsadviezen

 

De investering voor dit zeer uitgebreide traject is €399,- incl. BTW. (evt. in 3 termijnen van €143,- te voldoen). Excl. extra bloedtesten.

 

Boeken kan via de onderstaande knop.

Image by Ruslan Zh