m/v BASIS consult

Het m/v BASIS consult is voor iedereen die echt wil weten waar hij/zij staat qua gezondheid en hoe hem/haar hormonen mogelijk invloed hebben op zijn/haar algehele gemoedstoestand. Dit consult is voor iedereen die willen dat er nu eens echt geluisterd wordt.

Wat houdt dit consult precies in?

Nadat je het consult definitief geboekt hebt, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar een zogenaamd anamnese formulier. In dit formulier stellen we je heel veel vragen over tal van zaken die belangrijk zijn om een goed beeld te krijgen over jouw:
- Algehele leefstijl

- Stressniveau

- Algehele gezondheid

- Darmflora

- Voedingspatroon en al jouw klachten.
 

Arts die een Vorm

Het is de bedoeling dat je dit formulier uiterlijk 24 uur voor aanvang van het consult volledig online invult. Op deze manier kunnen we namelijk tijdens het consult alle tijd en aandacht aan jou geven. 

 

Het consult duurt bij ons een uur zodat wij jou goed van advies kunnen voorzien. Dit advies kan bestaan uit: 

Voedingsadvies

- Leefstijl advies

- Advies om een specialist te raadplegen

- Advies om verder onderzoek te doen en of Hormonaal advies

 

De kosten voor dit uitgebreide basis consult bedragen €95,- incl. btw

 

Boeken kan via de onderstaande knop.

m/v BASIS PLUS consult

Microscoop

Het is de bedoeling dat je dit formulier 24 uur voor aanvang van het consult volledig online ingevuld. Op deze manier kunnen we tijdens het consult alle aandacht aan jou geven, je voorzien van gedegen advies over leefstijl, voeding, aanvullend onderzoek en je hormonen. Daarnaast houden we ook nog voldoende tijd over om een vetzuren bloedtest bij je af te nemen d.m.v. een vingerprik.

 

Het bloedsample wordt naar het lab opgestuurd en na 4 weken bespreken we tijdens een 2e consult van een half uur jouw bloeduitslagen.

 

Eventueel geven we tijdens het tweede consult nog aanvullend advies als dat nodig is.

 

Samengevat ontvang je een:

 

 • Zeer uitgebreide anamnese

 • 2 consulten (2e consult evt. via zoom call)

 • Celgezondheid bloedonderzoek op basis van je vetzuren

 • Uitgebreid advies

 

De kosten van deze twee consulten inclusief de uitgebreide anamnese en de bloedtest bedragen €199,- incl. btw.

 

Boeken kan via de onderstaande knop. 

Het lichaam bestaat uit miljoenen cellen. En al deze cellen hebben de taak om jouw lichaam optimaal te laten functioneren. Taken als het aanmaken van jouw hormonen, de taak om jou te beschermen tegen ziektes en de taak om je energie te geven. De cellen in je lichaam gezond houden is daarom erg belangrijk. Maar ja, hoe weet jij nu of jouw cellen gezond zijn?

 

Simpel door het te meten.

 

Dit consult is voor iedereen die in de basis wil WETEN hoe gezond de cellen zijn en of daar de oorzaak ligt van jouw klachten. Daarnaast is dit een consult waar jij als mens gehoord wordt zonder oordelen.

 

 

Wat houdt dit consult precies in?

 

Nadat je het consult definitief geboekt hebt, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar een zogenaamd anamnese formulier. In dit formulier stellen we je vragen over tal van zaken die belangrijk zijn om een goed beeld te krijgen over jouw:

 

 • Algehele leefstijl

 • Stressniveau

 • Algehele gezondheid

 • Darmflora 

 • Voedingspatroon

m/v OPTIMAAL consult
celgezondheid bloedonderzoek + stresstest + gelukshormonentest + bloedvaten gezondheidsonderzoek (NO meting)

Image by Ava Sol

Het lichaam bestaat uit miljoenen cellen. En al deze cellen hebben de taak om jouw lichaam optimaal te laten functioneren. Taken als het aanmaken van jouw hormonen, de taak om jou te beschermen tegen ziektes en de taak om je energie te geven. De cellen in je lichaam gezond houden is daarom erg belangrijk. 

Echter door onze drukke maatschappij en vaak een minder optimale voedingsstijl, wordt ons lichaam en geest dagelijks behoorlijk op de proef gesteld. 

1 dag stress en minder gezond eten is niet zo erg maar als dat een langer tijd gebeurd dan gaan we dat wel merken in onze aderen, ons humeur en ons geluksgevoel.

Want wist je dat 90% van onze gelukshormonen in onze darmen worden aangemaakt?

Je kan je dan wel voorstellen dat je niet alleen je cellen gezond moet houden maar ook je darmen voor de aanmaak van je gelukshormonen.

 

Dit consult is voor iedereen die in de basis wil WETEN hoe gezond jouw cellen zijn, waar de oorzaak ligt van jouw klachten, of je aderen nog open zijn en of jouw darmen optimaal functioneren om zo jouw gelukshormonen aan kan maken. Daarnaast is dit een consult waar jij als mens echt gehoord en gezien wordt zonder oordelen.

 

 

Wat houdt dit driedelige consult precies in?

 

Nadat je dit driedelige consult definitief geboekt hebt, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar een zogenaamd anamnese formulier. In dit formulier stellen we je vragen over tal van zaken die belangrijk zijn om een goed beeld te krijgen over jouw:

 

 • Algehele leefstijl

 • Stressniveau

 • Algehele gezondheid

 • Darmflora 

 • Voedingspatroon

Het is de bedoeling dat je dit formulier 24 uur voor aanvang van het consult volledig online ingevuld. Op deze manier kunnen we tijdens het consult alle aandacht aan jou geven, je voorzien van gedegen advies over leefstijl, voeding en je gelukshormonen. Daarnaast houden we ook nog voldoende tijd over om een vetzuren bloedtest bij je af te nemen d.m.v. een vingerprik, een stresstest d.m.v. een klein apparaatje en een test om je aderen door te meten d.m.v een zogenaamde NO test. NO straat voor Nitric oxide. 

Wist je dat Nitric Oxide één van de belangrijkste moleculen in het menselijk lichaam is en de gezondheid van je bloedvaten ondersteunt? Dit molecuul wordt wereldwijd door deskundigen hét natuurlijke wondermiddel genoemd om gezond te blijven. Tijdens de NO test meten we hoeveel van dit molecuul jij in jouw lichaam hebt. 

 

 

4 weken na het eerste consult bespreken we tijdens een 2e consult van een half uur jouw bloeduitslagen.

 

Eventueel geven we tijdens het tweede consult nog aanvullend advies als dat nodig is.

 

Na het tweede consult ontvang je via de email een link voor de online gelukshormonen test. Nadat je deze test hebt ingevuld, stuur je de uitslag weer aan ons toe en maken we een afspraak voor een derde consult. Tijdens dit derde consult bespreken we de uitslagen van de gelukshormonen test.

 

Samengevat ontvang je een:

 • Zeer uitgebreide anamnese

 • 3 consulten

 • Een vetzuren bloedonderzoek

 • NO-onderzoek voor je aderen

 • Stresstest

 • Gelukshormonen test 

 • En Uitgebreid advies

 

De investering voor dit zeer uitgebreide pakket is €299,- incl. BTW. (evt. in 2 termijnen van €159,- te voldoen. Neem hiervoor persoonlijk contact met ons op via tel: 085 - 043 11 98)

 

Boeken kan via de onderstaande knop.