BASIS consult

Basis consult om al jouw lichamelijke klachten in kaart te brengen.

  • 1 uu
  • 95 euro
  • Nieuwstraat

Beschrijving van de dienst

Het m/v BASIS consult is voor iedereen die echt wil weten waar hij/zij staat qua gezondheid en hoe hem/haar hormonen mogelijk invloed hebben op zijn/haar algehele gemoedstoestand en gezondheid. Daarnaast is dit consult voor iedereen die wil dat er nu eens ECHT geluisterd wordt.

Uitgebreide anamnese

 Om er achter te komen wat je exacte hulpvraag is en welke klachten jou nu echt parten spelen, beginnen we eerst met het invullen van een uitgebreid anamnese formulier. Dit formulier ontvang je per e-mail van ons zodra je het basis consult definitief hebt geboekt.
In het anamnese formulier stellen we heel veel vragen over tal van zaken die belangrijk zijn om een goed beeld te krijgen over jouw:
- Algehele leefstijl - Stressniveau - Algehele gezondheid - Darmflora - Voedingspatroon - Al jouw klachten - Medische geschiedenis - Medicijn gebruik Het is de bedoeling dat je dit formulier uiterlijk 24 uur voor aanvang van het consult volledig online invult. Op deze manier kunnen we je hulpvraag en klachten voor aanvang van het consult al bestuderen. en blijft er tijdens het consult veel tijd over om jou alle aandacht te geven die jij verdient. Uitleg over waar jouw klachten vandaan komen en wat je er aan kunt doen   Het consult duurt bij ons 60 minuten. Die tijd gebruiken we om goed naar je te luisteren en om jou te kunnen voorzien van gedegen informatie. Informatie over hoe jouw lichaam en interne systemen functioneren bijvoorbeeld. Of waar hormonen worden aangemaakt in het lichaam en wat ze behoren te doen. Ook kunnen brandende vragen onderbouwend beantwoordt worden. Vragen zoals; "Waarom jij soms extreem emotioneel kan voelen en reageren". Of "Waarom ervaar jij zoveel vermoeidheid?" En de belangrijkste vraag; "Wat kun je doen om klachten te verminderen?". Advies op maat Iedereen is anders en iedereen heeft een andere hulpvraag en of behoeftes. Daarom geven wij een advies op maat. De adviezen die wij tijdens het consult geven omvatten: - Voedingsadvies - Leefstijl advies - Advies om verdere onderzoeken te doen - Hormonaal advies - Advies om een specialist te raadplegen ja/nee Door gedegen informatie met jou te delen en uit te leggen waar jouw klachten in de kern vandaan komen, kun jij als mens na dit Basis consult een weloverwogen keuze maken. De keuze om jouw gezondheid te bevorderen op een manier die bij jou past. Het basis consult bedraagt € 95,-.


Annuleringsbeleid

Mocht jij na het boeken onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte afspraak dan dien je dit uiterlijk 48 uur van te voren kenbaar te maken. Doe je dit niet en je komt je afspraak niet na dan zijn wij genoodzaakt om de kosten toch in rekening te brengen.


Contactgegevens

  • Nieuwstraat 55a, 5521 CB Eersel, Nederland

    +31 (0)85 - 043 11 98

    info@hormooncentrum.nl