top of page

wo 28 apr

|

Online webinar

GRATIS WEBINAR "Grip op je cyclus challenge" (28-4-'21)

Hoe komt het dat jij steeds maandelijks menstruatieklachten ervaart? Is daar nu echt niets aan te doen? Nu wel! Volg onze challenge en gebruik de kennis die je krijgt om zo eindelijk grip op je cyclus, hormonen en menstruatieklachten te krijgen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
GRATIS WEBINAR "Grip op je cyclus challenge" (28-4-'21)
GRATIS WEBINAR "Grip op je cyclus challenge" (28-4-'21)

Tijd en locatie

28 apr 2021 20:00 – 21:00

Online webinar

Over het evenement

In dit webinar geven we informatie over de Grip op je cyclus challenge. Mocht je de zin of onzin nog niet weten over je eigen menstruatiecyclus dan wel deze challenge dan moet je dit webinar zeker kijken.

kort wat de challenge inhoude:

4 Weken lang gaan we samen met een groep vrouwen deze challenge aan. Een challenge waarbij je als vrouw grip op je cyclus, hormonen en menstruatieklachten gaat krijgen. Alle kennis die je in die 4 weken van ons krijgt kun jij nadien blijven gebruiken en toepassen. Zelfstandig de basiskennis verder toepassen zodat jij blijvend weet hoe jij naar je eigen cyclus kan en mag gaan leven. Alles gebeurt online dus je hoeft er niet de deur voor uit en je kan het allemaal in je eigen tijd en tempo volgen.

Wat kun je verwachten in die 4 weken challenge.

We starten op de 1e van de maand met een live Kick off Q+A in een besloten facebook groep.

Hierin leggen we uit wat de bedoeling is van de challenge en hoe het allemaal gaat verlopen.

Daarna krijg je wekelijks minimaal 2 video's (van ongeveer 15-30 minuten) waarin wij kennis met je delen en opdrachten aan je geven om te maken.

Ook zijn er wekelijks live Q+A waarin wij terugblikken op de week ervoor en de opdrachten die uitgevoerd moesten worden en we blikken vooruit op de week die komen gaat. Daanraast kun jij al je vragen stellen die je maar hebt.

Alles gebeurt in een besloten Facebook groep. Het fijne daarvan is dat het een veilige omgeving is waarin je veilig al je vragen of ervaringen kan delen. Het is echt een groep vrouwen samen die meer willen gaan leven naar hun eigen cyclus zonder klachten of ongemakken. Door de groep wordt er een mini communty gevormd wat dit proces extra ondersteund.

Kortom een leuke uitdagende challenge waarbij je uiteindelijk echt grip op je cyclus gaat krijgen.

Deel dit evenement

bottom of page