top of page
Vrouw op duin

Houden jouw hormonen en/of je menstruatie-klachten je tegen?

Krijg inzicht in jouw unieke hormoonhuishouding en ontdek hoe je jouw hormonen optimaal in balans brengt zodat je weer voluit kunt leven!

Zet jezelf weer op nr.

beklemtoonde Vrouw

Je hebt alles voor elkaar, maar toch ben je moe, zit je niet echt lekker in je vel en voel je die passie voor het leven niet meer. Lange tijd heb je gedacht dat het erbij hoorde of heb je deze gevoelens simpelweg genegeerd.

 

Maar zeg eens eerlijk… Stel jij jezelf deze vragen wel eens?

 

  • Is dit alles?

  • Ga ik ooit die sprankeling weer voelen die me energie geeft om meer uit het leven te halen? 

  • Waarom kost alles me zoveel moeite?

 

Ik weet het. Het is confronterend. Gelukkig is er een oplossing en die is dichterbij dan je denkt: jouw hormonen. Zij kunnen ervoor zorgen dat je deze vragen nooit meer hoeft te stellen.

 

Maar hoe weet je of jouw hormoonhuishouding in balans is? Daar kunnen wij je bij helpen! In het Basis Consult brengen we de specifieke veroorzakers van jouw disbalans in kaart. Zo verschaffen wij je het inzicht dat je nodig hebt om weer verliefd te worden op het leven.


 

Het is nu dus hoog tijd voor jou! Want het kan anders én je verdient beter!

Je hoeft me niets uit te leggen…

Image by JC Gellidon

Ben je verbaasd dat ik zo goed onder woorden kan brengen hoe jij je voelt? Dat komt omdat ik precies weet wat jij ervaart. Een aantal jaren geleden zat ik namelijk in precies dezelfde situatie! Zal ik je even meenemen naar 2014?

 

Op zich was er niet écht iets mis met mijn leven. Maar ik was zo moe en ik herkende mezelf niet meer. Ik wist dat er iets niet klopte maar kon de vinger niet op de zere plek leggen.

Eerlijk gezegd had ik ook geen idee hoe mijn lichaam werkte, wat het nodig had en welke invloed het had op mijn humeur en energie.

 

Daarom besloot ik het heft in eigen hand te nemen en samen met mijn partner Peter te zoeken naar de kink in de kabel. Wat ging er veel tijd en energie in zitten! Maar ons harde werken werd beloond.

 

We kwamen erachter: het waren mijn hormonen! Ze waren volledig uit balans waardoor ze vooral tegen me werkten in plaats van voor me.

 

De kans is groot dat bij jou hetzelfde speelt! 

 

Het voordeel is wel dat jij niet dezelfde lange weg hoeft te bewandelen. Wij hebben alles al voor je uitgezocht! Verspil dus niet nog meer kostbare energie, maar laat ons je helpen!

Dit maakt ons uniek

Persoonlijk en betrokken

Je hoeft ons niet te overtuigen dat jouw gevoelens echt zijn. En je krijgt vervolgens niet te horen dat rust en medicijnen nemen het allemaal oplost. We weten als geen ander wat jij ervaart en wat je nodig hebt. Zo voel jij je op je gemak om in alle rust jouw verhaal te vertellen.

Oplossingsgericht

Bij ons krijg je geen vage adviezen, maar een concreet plan dat jou helpt om weer energieker, gezonder en vooral vol levensenergie te voelen. Dat is hoe jij na dit consult bij ons de deur uitloopt!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

In een uur tijd wordt uitgebreid naar je geluisterd, je medische geschiedenis besproken en je huidige klachten doorgenomen. Daar bovenop ontvang je een geheel persoonlijk plan om jouw hormoonhuishouding in balans te brengen. Vind dat maar eens ergens anders

renate.jpg

Renate

Ik heb nooit geweten hoeveel je darmen van invloed zijn op hoe je je voelt. Nog geen jaar geleden voelde ik me zonder energie en had erg veel last van stress. Ik verdiepte me in voedingssupplementen, maar wilde daar niet aan beginnen zonder gedegen advies van een deskundige.

 

Via mijn collega kwam ik bij het Hormooncentrum terecht. Daar is mijn bloed afgenomen en bepaalde testen die ik moest maken geïnterpreteerd. Met die uitslagen konden er gericht stappen genomen worden. 

Ik mocht pas starten met de voedingsstoffen nadat ik eerst met een gerichte kuur mijn darmen in betere conditie had gebracht. Peter (van het Hormooncentrum.nl) legde uit dat het nemen van supplementen pas zin heeft als je darmen en celstructuur ook in staat zijn die optimaal op te nemen.

Al tijdens die eerste kuur voelde ik me beter. Nadat ik met de voedingstoffen begon, ging die stijgende lijn door. 

 Nu na 8 maanden kan ik zeggen dat ik me echt significant beter

voel en beter in mijn vel zit. Mijn doel is bereikt.

De geconcentreerde voedingstoffen mag ik nu afbouwen, het tekort is ingelopen. Met Omega 3 en nog twee zaken blijf ik doorgaan om mijn darmen vitaal te houden. Dan zijn die beter in staat om voedingsstoffen uit mijn voeding te halen, en zijn er niet zo snel meer extra voedingstoffen nodig.

Ik ben tevreden met de begeleiding van het Hormooncentrum.nl. Peter is een prettig persoon die snel de juiste snaar weet te raken. Ik kan het Hormooncentrum.nl van harte aanbevelen.

Laten we aan de slag gaan!

Gelukkig, of helaas, ben je niet de enige die zich zo voelt. Al heel wat vrouwen gingen je voor en maakten de dappere keuze om hun hormoonhuishouding onder de loep te nemen in het Basis Consult. Zo zit het in elkaar:

Therapy Session

Anamnese formulier

24 uur voor jouw afspraak krijg je het anamnese formulier toegestuurd. Nadat je deze hebt ingevuld kunnen we aan de slag!

Entree.jpg

Welkom in onze praktijk

Je stapt in de auto, haalt je fiets uit de schuur of pakt simpelweg je schoenen uit de kast. Hoe dan ook heten wij je van harte welkom in onze praktijk in Eersel.

astronomische Klok

Alle tijd

Ga maar eens rustig zitten, we hebben een uur de tijd voor je! We luisteren uitgebreid naar je en nemen het anamnese formulier met je door. Eindelijk hebben we een beetje inzicht in jouw hormoonhuishouding!

Lange weg

Persoonlijk plan

Nu we weten wat er speelt, maken we een persoonlijk en individueel afgestemd voedingsstoffen- en leefstijlplan voor je. Hierdoor kan jij de eerste stappen zetten om jouw hormoonhuishouding te verbeteren.

Image by freestocks

In love!

Jij loopt met een geweldig gevoel de deur uit. De reis om weer verliefd te worden op het leven is gestart!

Stel je eens voor…

Je wordt elke dag uitgerust wakker en door de dag heen heb je energie voor 10

 

Je geniet van het gezonde leven dat je leidt en het kost je amper moeite

 

Je voelt je onverslaanbaar. Niemand kan dit fantastische gevoel jou afnemen

Dat voelt goed, toch? 

 

En weet je wat? Dit kan ook jouw toekomst zijn! Ik kan het immers weten. 😉


Oké… Het Basis Consult gaat dit niet nu allemaal teweeg brengen. Daar is meer tijd voor nodig. Maar als je de eerste stap niet zet, hoe kan je dit dan ooit bereiken?

Lieke van Gorp.jpg

Lieke

Ik ben sinds oktober 2021 bezig met het traject bij Peter en Anke. Ik zat namelijk met zoveel vragen; waarom voel ik me vaak mèh, waarom lukt afvallen niet? Nu ben ik 5 maanden onderweg en dankzij de begeleiding van Peter én de voedingsstoffen voel ik me zoveel beter. Mijn kop is rustiger en zo ook mijn lijf. Ik ben zekerder en herstel sneller van een tegenslag, kleine en grote. Ik ben (nog) niet afgevallen, maar dat is niet erg. Ik ben blij met wie ik ben. Ook de meten + weten testen lieten mij zien dat mijn omega’s, weerstand, mentale rek en hormonen al veel rustiger zijn. Nog even en ze staan in het groen! Ik raad dus echt iedereen aan om eens naar het Hormooncentrum te kijken.

En dat voor een fractie van de prijs die je elders betaalt!

Eerste sessie bij therapeut
of coach

  • Alleen mentale aspect           

  • Symptoombestrijding     

  • Introductiegesprek zonder “resultaat”

  • €150,- of meer

Basis consult bij
Hormooncentrum

Lichaam én geest

Probleem bij de kern aanpakken

Plan op maat na afloop van het consult

Geen symptoom bestrijding maar aanpak oorzaak

Slechts €95,-

Maar let op.......

…we hebben maar een beperkt aantal plekken! 

 

We willen je de aandacht geven die je verdient. Want ondanks dat we veel aanvragen binnen krijgen, kunnen we helaas niet iedereen helpen. 

 

We hebben namelijk veel ontdekt de afgelopen jaren, maar nog niet hoe we tijd kunnen verdubbelen.

Dus wat moet je doen?

Plan hieronder een afspraak in.

Kom naar onze praktijk en we focussen ons een uur lang alleen op jou.

Loop de deur uit met een voldaan gevoel. Jij weet eindelijk hoe je die sprankeling weer terug vindt.

Stel jouw geluk niet langer uit!

Boek nu het Basis Consult en ontdek hoe jij weer verliefd wordt op het leven

bottom of page